Szobáink

SZÁLLÁSLEHETŐSÉG


RÓLUNKKEZELÉSEK

Fogászati magánrendelőnket nagyon sok olyan páciens keresi fel, aki több száz kilométerről jön hozzánk. Sokan csak a fogászati kezelésük miatt utaznak haza külföldről vagy az országon belül bármely településről. Pédául az altatásos kezelés után a páciens nem vezethet gépjárművet, tehát vagy sofőrt kell keresnie vagy egyéb közlekedési eszközzel kell hazajutnia. Fogászati rendelőnk erre a problémára próbál megoldást nyújtani oly módon, hogy a fogászati kezelés után saját kialakított szobáinkban töltheti az éjszakát.

Szállásunk a rendelő közvetlen közelében található, Gyula belvárosában. Megszokott komfortjairól nálunk sem kell lemondjon. A szobák igénybe vehetők reggeli vagy reggeli nélkül is. Főzési lehetőség biztosított szobáinkhoz tartozó kialakított jól felszerelt konyhában. A szobákhoz tartozik hűtőszekrénnyel ellátott és kávé-tea főzésre alkalmas minikonyha.

Minden apartmanhoz tartozik fürdőszoba, wc, konyha. Három erkélyes szobánk is van, innen remek panoráma nyílik Gyula fő terére,  a Kossuth térre. Az udvarban részben zárt parkoló is található, ahol vendégeink biztonságban elhelyezhetik járműveiket.

Elérhetőség

Annak érdekében hogy elkerülje a hosszabb várakozást, kérjük, hogy telefonon egyeztessen időpontot munkatársunkkal vagy kérjen ingyenes visszahívást az Önnek megfelelő időpontban!


Dr. Bolya Ferenc Zsolt

+36 66 / 464-832
+36 20 / 974-4655Dr. Bolya Emese

+36 66 / 464-832
+36 20 / 417-0061© 2018 – Minden jog fenntartva – Centro-Dentale Kft.