Rólunk

BEMUTATKOZÁS

Fog implantátumra van szüksége? Vagy fogfehérítésre a szebb mosolyért? Lyukas fogat gyanít, de nem biztos benne? És ha esetleg nagyobb gond van?

CSAPATUNKIDŐPONT FOGLALÁS


Miért válasszon minket?

AMIT NYÚJTUNK


NE IZGULJON

A fogászati kezelések korábbi rossz tapasztalatai miatt szorongó ügyfeleinket is kigyógyítottuk már. Nem csak a fogászati problémájukból, hanem a fogorvoslással kapcsolatos félelmeikből is.


GYORSAN ÉS SZAKÉRTELEMMEL

A mindennapi fogászati teendőket (fogtömés, gyökérkezelés, foghúzás stb.) gyorsan és szakértelemmel látjuk el. Számunkra ez rutin. Az Ön számára nem. Ezért figyelünk az Ön kényelmére és páciensi tapasztalatára.


GARANCIÁLIS IDŐKET VÁLLALUNK

Garanciális időket vállalunk. Áraink alapjául a szaktudás, a hosszú távú fogorvosi tapasztalat és a legmodernebb technikai háttér szolgál.

KIEMELTEN MAGAS A MÉRCE

Az esztétikai fogászati szolgáltatásokban (fogfehérítés, fog implantátum beültetése, esztétikai jellegű fogpótlások) számunkra kiemelten magas a mérce. Új mosolya megtervezésben Ön nem csak egyetlen személy tapasztalatára, hanem egy egész szakértői csapat legjobb tudására számíthat.


GYÓGYÍTÓ ORVOSOK

Gyógyító orvosok, pácienseinkkel emberileg törődő fogászati szakértők, nem üzletemberek vagyunk. Kedvenc hivatásunk a fogorvoslás.


TÖBB SZAKTERÜLET

Több szakterület összehangolt munkája, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

MEGELŐZÉS SZÁMONTARTÁSA

Ügyfélszolgálati rendszerünkre bízhatja a legfontosabb fogászati feladat, a megelőzés számontartását. Együtt megőrizhetjük a fogak és a fogíny tökéletes egészségét!


TAPASZTALAT

Szakképzett fogorvos koordinálja és felügyeli a munkát az asszisztenseink közreműködésével. Nálunk a tudás összeadódik! Esztétikai jellegű fogpótlás, fogfehérítés, fog implantátum? Ez mindennapi feladat.


EMPÁTIA

A szakértelmen túl rendelőnkben a legmagasabb fokú orvosi empátiával találkozik.


CSAPATUNKDr. Bolya Ferenc


Fej-Nyaksebész szakorvos, Szájsebész szakorvos, Fog-és szájbetegségek szakorvosa, MsC, Master of Oral Medicine in Implantology (implantológus)


Dr. Bolya Emese


Fog-és szájbetegségek szakorvosa. Szakterület: Esztétikai fogászat, Gyökérkezelések(Endodoncia), Fogpótlások


Dr. Blaskovics Anita


Aneszteziológus szakorvosDr. Fodor Tünde


Parodontológus szakorvosDr. Cseke Ágnes


Parodontológus, fogszakorvosGalbács Erika


Aneszteziológiai szakasszisztens


Csuvarszki Szilvia


Aneszteziológiai szakasszisztensLeel-Őssy Gabriella


Aneszteziológiai szakasszisztensSzabó Nikolett


Dentálhigiénikus, fogászati szakasszisztensEszlári Bettina


Fogászati szakasszisztensAlmási Blanka


Fogászati szakasszisztens


Ingyenes állapotfelmérés rendelőnkben elkészített röntgenfelvétel után

TUDJON MEG TÖBBET SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL

Elérhetőség

Annak érdekében hogy elkerülje a hosszabb várakozást, kérjük, hogy telefonon egyeztessen időpontot munkatársunkkal vagy kérjen ingyenes visszahívást az Önnek megfelelő időpontban!


Dr. Bolya Ferenc Zsolt

+36 66 / 464-832
+36 20 / 974-4655Dr. Bolya Emese

+36 66 / 464-832
+36 20 / 417-0061© 2018 – Minden jog fenntartva – Centro-Dentale Kft.